DREAM KEBAB2 NOORDWIJKERHOUT

DREAM KEBAB2 NOORDWIJKERHOUT om te dromen zo lekker

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 962 beoordelingen
3 dec 2021 om 0:56 De kipnuggets voor mijn vierjarige dochter waren pittig. Helaas kwamen we er laat achter en later begon haar buik veel pijn te doen.
2 dec 2021 om 20:08 1,5 uur zitten wachten op koud vreten! Terwijl ze 2 straten verderop zitten…
26 nov 2021 om 19:22 Was weer heerlijk en goed eten Bestel en eet er al jaren TOP tent
24 nov 2021 om 19:37 Er zat zoveel gorgonzola op mijn 4 kazen pizza dat bijna de hele pizza ermee bedekt was. Veel te overheersende smaak. Ik heb meer dan de helft weg gedaan! Extra toppings besteld erop, was extreem karig belegd. Helaas geen goede ervaring vanavond
20 nov 2021 om 21:09 Prima eten, goede bezorging. Aardige jongeman
13 nov 2021 om 23:11 Was heerlijk en een super aardige bezorger We komen hier Voor een weekendje. Maar zou het zeker iedereen adviseren om daar te bestellen. Dikke 10
13 nov 2021 om 21:02 Eten is altijd goed hier ! En de bezorger was heel vriendelijk : )
12 nov 2021 om 20:02 Waardeloos. 2 uur gewacht op de bstelling, 2x over gebeld. Bestelling kwam zonder de sausjes
11 nov 2021 om 11:41 More I will not order food in this restaurant, I am a regular customer and I got food 30 minutes late, and the tomatoes were cold and old, I do not recommen
7 nov 2021 om 22:32 Alles in Ordnung. Pizza war lecker! Fahrer sehr nett!
31 okt 2021 om 18:51 Te laat en koud eten
25 okt 2021 om 21:59 Snel geleverd! Lekker eten!