DREAM KEBAB2 NOORDWIJKERHOUT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1164 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dream Kebab2 Noordwijkerhout. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 13:51 Altijd goeie kapsalon of Turkse pizza
26 nov 2022 om 17:12 Super snelle levering. Stond een uur naar waren er binnen 20 minuten dacht ik. Eten was lekker. Voor ons, jongens van de bouw een welkome afwisseling. Aardige gasten
20 nov 2022 om 19:35 Helaas was t eten koud en een verkeerde bestelling, Turkse pizza ipv durum
18 nov 2022 om 20:11 Heel aardig personeel.
12 nov 2022 om 18:28 Was heerlijk alleen erg weinig saus
10 nov 2022 om 20:47 Eten was koud. Eens maar nooit meer. We hadden 2 kapselons waarvan 1 met extra vlees maar helaas zag je geen verschil
3 nov 2022 om 22:21 lekker eten, snelle levering, ik raad het aan.
31 okt 2022 om 19:55 Turkse pizza was een teleurstelling
24 okt 2022 om 20:10 Voor Sven was het groot geschapen
18 okt 2022 om 18:58 de zakjes waar de broodjes in zitten zijn kapot door de saus , verhelp ik door een koffiefilter om her broodje te doen en dan SMULLEN MAAR
15 okt 2022 om 16:04 Eten was ditmaal echt niet lekker, leek wel een vleesvervanger. Bezorger belt aan en timmert gelijk hard op de deur, nergens voor nodig
12 okt 2022 om 20:50 eten lekker, maar extra knoflooksaus in een zakje "mislukt" deze sauzen zijn niet lekker... ze zouden de saus zelf kunnen maken.