DREAM KEBAB NOORDWIJKERHOUT

DREAM KEBAB NOORDWIJKERHOUT om te dromen zo lekker

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 324 beoordelingen
6 dec 2018 om 8:08 Heerlijke kapsalon. Netjes op tijd bezorgd.
27 nov 2018 om 21:57 Slecht eten koud en weinig
25 nov 2018 om 14:57 Patat van kapsalon was heel slap gebakken, net puur frituurvet. Vlees zaten veel aangebrande stukken aan. Kortom geen succes
24 nov 2018 om 20:26 Eerste bezorging was de bestelling deels koud. Maar dat geeft niet, want ik heb na een telefoontje keurig en heel snel een hete pizza kostenloos afgeleverd gekregen.
18 nov 2018 om 19:48 Niet zo lekker , er zat een bijsmaak aan
13 nov 2018 om 14:39 Het eten had ietsjes warmer kunnen zijn, was bijna lauw, al had ik dat alleen bij mijn eten, voor de rest hoorde ik er niemand over. Smaak is top! Levertijd is top! Altijd een goede ervaring tot nu toe (iets van 6-7 bestellingen)!
9 nov 2018 om 23:44 Heel veel vet waar door de kapsalon niet lekker smaakte, patat was vies omdat het vet daar al was ingetrokken dus slechte kapsalon
5 nov 2018 om 22:47 Jongens als ik in de memo zet "mobiel bellen" dan doe ik dat om een reden. Resultaat is een half uur te laat omdat de bezorger rondjes rijd.
21 okt 2018 om 23:54 Bezorger gaf mij een zakje met kapsalon er scheef in tijd was ook slecht bestel om 17.00 dat ik om 18.00 eten wil en niet om 18.15
20 okt 2018 om 22:30 Bezorger kon het adres niet vinden. Eten was door elkaar geschud en was al aardig afgekoeld. Smaak was wel goed.
20 okt 2018 om 19:38 Deel bestelling niet gekregen
18 okt 2018 om 21:52 Vandaag hadden wij 2 kapsalons besteld. Er zat een zwarte haar in mijn kapsalon. Hiervoor gebeld en toen werd er gezegd of die niet van ons was. Uiteindelijk kregen wij een nieuwe en werd er weer gezegd is jullie haar. (wij zijn blond, niet zwart!!!)