DREAM KEBAB NOORDWIJKERHOUT

DREAM KEBAB NOORDWIJKERHOUT om te dromen zo lekker

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 203 beoordelingen
19 feb 2018 om 20:30 snel en smakelijk
16 feb 2018 om 1:21 Knoflooksaus ontbrak en daardoor nogal smakeloos. Turkse pizza heel erg pittig en ook zonder knoflooksaus, terwijl besteld met knoflooksaus en niet met sambal. Gebeld en er werd mij verteld dat Turkse pizza zonder sambal was gemaakt. Ben toch niet blind?
14 feb 2018 om 3:59 2 uur wachten...ja is druk vanwege carnaval, wist iedereen jaar geleden ookal.... 2 uur wachten en koud eten , bel je, spreekt die je ook nog tegen! Bestelde regelmatig, maar is nu wel over
12 feb 2018 om 23:30 Het eten was super snel bezorgd en nog heet! Ik ken betere kapsalons, maar deze was zeer goed te doen!
8 feb 2018 om 18:04 het eten was bijna koud en mn broodje zag eruit alsof het onder een bus had gelegen.
8 feb 2018 om 3:16 Smacznie i szybko
6 feb 2018 om 21:53 Goed assortiment en heerlijk gegeten
24 jan 2018 om 22:07 Goed personeel. Zeer attent. Zeer goed eten. Snelle bezorging.
21 jan 2018 om 9:43 Vaker gegeten hier en geen klachten alleen voor een pizza ga ik voortaan ergens anders heen deze was niet te hachelen
5 jan 2018 om 21:35 Eten was lauw en bij de schotels waren ze alle sausen vergeten.
4 jan 2018 om 20:37 Precies op tijd bezorgd en de Turkse pizza kip was zeer goed!
28 dec 2017 om 21:54 de pizza was wel tegen de koude kant aan. de magnetron deed wonderen. was wel een beetje jammer. jullie waren wel keurig op tijd zoals altijd